Vilassar de Mar

24 de gener: acte de record a l’Ernest Lluch i Martín

  • Actualitzat:
  • Creat:

El proper divendres dia 24 de gener a les 19 h. a la Biblioteca Ernest Lluch de Vilassar de Mar us convidem a assistir a l’acte d’enguany que duu el diàleg com a referent.

Ernest Lluch
Ernest Lluch

Des del 2012 ininterrompudament els socialistes de  Vilassar de Mar ha organitzat un acte de record a l’Ernest Lluch i Martín. Aquest solia ser al vols de la data del seu assassinat coincidint amb altres que s’organitzen a la seva memòria, entre aquests el que la pròpia Fundació Ernest Lluch programa cada any a Vilassar de Mar.

Valorant aquesta coincidència, dos actes rellevants amb un mateix sentit amb pocs dies de diferència  fins i tot al mateix espai de la biblioteca, ens va a dur a proposar canviar la data al gener. Ernest Lluch va néixer a Vilassar de Mar el 21 de gener de 1937 i per això la proposta passa a aquest mes.

Per al proper divendres dia 24 de gener a les 19 h a la Biblioteca Ernest Lluch de Vilassar de Mar us convidem a assistir a l’acte d’enguany que duu el diàleg com a referent, molt adient en el moment polític en que som i que és un concepte que s’associa al llegat humanista de l’Ernest Lluch.  Aquest comptarà amb l'Alícia Romero  Llanos  diputada al Parlament de Catalunya i de Miquel Iceta Llorens, primer Secretari del PSC.